Thuis

Shenzhen Dallast Technology Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

 

Bedrijfprofiel

 

De Technologieco. van Shenzhendallast, Ltd het is hydraulische cilinder verwerkende onderneming die met het professionele ontwerpen, productie en verkoop wordt geïntegreerd. Geconcentreerde het bedrijf, specialiseerde zich in diverse types van hydraulische cilinder. Wijd wordt gebruikt op stortplaatsvrachtwagens, stortplaatsaanhangwagens, vuilnisauto's, graafwerktuigen, laders, forklifts, kranen en andere projecten, schepen, mijnmachines en brandmotoren, hygiënevoertuigen en andere speciale voertuigen, landbouwmachines, zware machines en veel andere gebieden.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Het bedrijf na decennia van precipitatieprocédé, heeft rijp R&D aan productieproces, van het technologieonderzoek en van de ontwikkeling mogelijkheden om de mogelijkheden van de bedrijfszakenontwikkeling te leiden. De producten worden hoofdzakelijk gebruikt voor bouwmachines, landbouwmachines, schepen, bruggen enz., en volgens de klantenvraag, ontwerp en vervaardiging van speciaal-functie hydraulische cilinder. De bedrijven hangen „people-oriented aan, bereidend en innovatief, blijvend klanten van de bevredigende dienst“, Bedrijfsontwikkelingsafdeling in 2016, geregistreerd de Technologieco., Ltd en DALLAST van Shenzhen Dallast voor internationale merken voorzien om zaken te ontwikkelen.
Wij hopen dat met de begeleiding van eerlijkheid, innovatie, samenwerking en win-win geest van bedrijf en het vakmanschap van ons personeel, wij de betere dienst kunnen verlenen.

Shenzhen Dallast Technology Co., Ltd.

Shenzhen Dallast Technology Co., Ltd. Shenzhen Dallast Technology Co., Ltd. Shenzhen Dallast Technology Co., Ltd. Shenzhen Dallast Technology Co., Ltd. Shenzhen Dallast Technology Co., Ltd. Shenzhen Dallast Technology Co., Ltd. Shenzhen Dallast Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Dallast

Aantal werknemers : 100~1000

Jaarlijkse omzet : 10000000-15000000

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit enige acteren hydraulische ram voor verkoop Van goede kwaliteit enige acteren hydraulische ram voor verkoop Van goede kwaliteit enige acteren hydraulische ram voor verkoop Van goede kwaliteit enige acteren hydraulische ram voor verkoop