Thuis

Shenzhen Dallast Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit enige acteren hydraulische ram voor verkoop
Van goede kwaliteit enige acteren hydraulische ram voor verkoop
Klantenoverzichten
Zeer goede de dienst, Leveringssnelheid zeer snel, zeer perfecte Productkwaliteit

—— Poney Ma

Gebruikend de hydraulische cilinder van DALLAST is verscheidene jaren, de kwaliteit van de klantenreactie zeer goed, tijdens onze periode van de productgarantie nooit een vraag geweest.

—— Hefboom Lu

DALLAST het strikte QC productieproces, erkent zeer hun productkwaliteit en productdiensten.

—— Terry

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  De Technologieco. van Shenzhendallast, Ltd heeft een professioneel R&D-team dat de ontwikkeling van het nieuw productontwerp en productcapaciteit kan verstrekken. DALLAST heeft sommige gouden medailles in de binnenlandse en internationale markten gewonnen, heeft DALLST vele producten „het certificaat van het gebruiksmodeloctrooi“, is DALLAST GB/T19001- 2000 IDT en ISO9001 geweest: 2000S de kwaliteitscertificering, de Technologieco. van Shenzhen Dallast, Ltd maakte ook het binnenlandse van het het centrumamerikaanse club van automobilisten van de kredietevaluatie het kredietcertificaat, geniet van een hoge reputatie in de binnenlandse markt, heeft een reeks hydraulische cilinderproducten een sterk internationaal concurrentievoordeel. De Technologieco. van Shenzhendallast, Ltd wordt groot en hoge druk hydraulische cilinders in het leven geroepen om de stijfheden van ruwe milieu's met hun mariene/brug/zeeboringsinstallaties te weerstaan. DALLAST de hydraulische cilinders zijn ook van hoogte - kwaliteit voor het lopen van materiaal en industrieel materiaal. DALLAST het team heeft ook één of andere micro- hydraulische die Cilinder van Nimi aan sommige modellen wordt gebruikt ontwikkeld, ontwikkelde DALLAST kleinste hydraulische cilinderdiameter 5mm, 3mm zuigerstang, succesvolle gelijke met de behoeften van professionele spelers. DALLAST ontwikkelt ook ceramisch zuigerstangengebruik in hydraulische cilinders voor sommige ruwe milieu's in de mariene industrie. Succesvolle oplossing om hydraulische cilinderprojecten in binnen- en buitenland te afmet specialisatie studeren.

   

  Onze professionele team en arbeiders met vakmanschap, ontwerpen wij en productie van hydraulische cilinders om aan uw diverse vereisten te voldoen.

   

  Wij controleren elk aspect, zodat de klanten meer tevreden met de dienst, van de producten van het klantenonderzoek aan klantenorden genieten van.

   

  Shenzhen Dallast Technology Co., Ltd.

   

  Spiegeleffect

  Shenzhen Dallast Technology Co., Ltd.

   

  Wachtende Test

  Shenzhen Dallast Technology Co., Ltd.

  Nevel het schilderen

  Shenzhen Dallast Technology Co., Ltd.

   

  Pakket

  Shenzhen Dallast Technology Co., Ltd.

   

  Testmateriaal

  Shenzhen Dallast Technology Co., Ltd.

   

 • OEM / ODM

  De aangepaste dienst

  • 1 verschillende Kleuren
  • 2 merk & Embleemaanpassing
  • 3 droegen grootte, brock
  • 4 duwgewicht
  • 5 gesloten eind
  • 6 installatiemethode
 • R & D

  Wij kunnen normale hydraulische cilinders ontwerpen die in verschillende het lopen faciliteiten en industriële faciliteiten moeten worden gebruikt. Wij kunnen grote hydraulische cilinders ook ontwerpen en produceren die op bruggen en zeeplatforms moeten worden toegepast. De speciale hydraulische cilinders die door ons bedrijf worden ontwikkeld kunnen in ruwe milieu's zoals corrosieweerstand werken. Wij kunnen één of andere micro- nimi hydraulische cilinder in modelmateriaal voor sommige professionele spelers ontwikkelen

Contactgegevens
Shenzhen Dallast Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Aasin

Tel.: +8613202289099

Fax: 86-755-32948288

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)